torsdag 28. mai 2009

Jente babykort

Her er ett kort jeg har laget til ei venninne av meg som venter jentebaby rett rundt hjørnet! :)
Hun skal hete Lilje Madelein :) Så jeg skal pakke inn babygaven og kortet og dra på besøk en dag det passer :)

Bruktliste:
To bånd som er lagt oppå hverandre
Blingbling
Microbeads
Restepapir
Distress ink


onsdag 27. mai 2009

Jeg bøyer meg i støvet!

Jeg har igjen tatt en runde i bloggene der ute og nok en gang må jeg bare si at jeg bøyer meg i støvet! Jeg er så mektig imponert over alle de damene der ute som får til det mest fantastiske!!
Er helt målløst, rett og slett! Og de som kjenner meg vet at det er ikke ofte jeg er målløs, heheh!!

Her er noen av de jeg har besøkt denne gangen og jeg har linket opp til ett spesielt produkt de har laget. 
Anbefalere dere å ta en titt i resten av bloggene også, er myyyyye flott å se der inne!

1. Piabau.  Hva skal jeg si.. Dette er ei av mine store heltinner!!! Sjekk denne jordbærkassen, se hva hun klarer å gjøre ut av den. Helt fantastisk!! Alle de tusen detaljene gjør at man kan kikke og kikke og like vel finne noe nytt å se på hver gang!
2.Scrappegal sørlending. Se denne flotte muffinsboksen da! Se hvordan fargene passer så utrolig godt til både muffinsen og en kopp kaffe! Jeg drikker ikke kaffe engang, men til og med jeg` fikk lyst å finne meg en kaffekopp til denne boksen :)  Vi får lage en boks sammen neste gang vi skal scrappe :) 
3. Stinius. Se denne flotte bryllupsinvitasjonen! Så stilren og så utrolig nydelig!!! Jeg falt skikkelig for denne,. Og pynten faller så utrolig godt på plass med dette oppsettet. Og så har jeg vært på treff med henne og må bare legge til at denne jenta har humor!! Hehehe!! Ei skikkelig godjente med kanongod humor i scrappenattetimene, hehe!!
4. Janneckes scrapperier. Sjekk dette kortet!! Selve tripp-trapp-kortet i seg selv er utrolig stilig. Men dere må jo bare se på pyntingen. Se alle detaljene og hvor flott fargene smelter inn i hverandre. Utrolig flott kort!!!
5. Anitas kreative side. Dette kortet med pengelomme må dere bare se! Kortet er bare så utrolig bra gjennomført og det er en fryd for øyet å se på! :) :)  Pyntingen på innsiden også er så flott! 


Det var 5 blogger denne gangen! Vel verdt å se innom! :) :) 
Ha en kjempefin natt, så snakkes vi når vi snakkes! :) 

lørdag 23. mai 2009

Bang!!

Bang, sa det! Hehe!! 
Jeg var med på en scrapliftutfordring inne på Scrapbook express for litt siden, så derfor har jeg ikke kunne lagt denne ut før nå.  Takk for stemmene!! :) 

Jeg tok disse bildene av Trond når vi stod på kaien i Danmark, på vei hjem fra ferie i fjor sommer. 
Visste vel i grunn ikke helt hvordan jeg skulle få scrappet de, men nå fikk jeg jo gjort det! Hehe!!

Jeg har brukt masse rester på denne, og med min hukommelse så husker jeg ikke i farten hva de forskjellige tingene heter. Det meste er fra en månedspakke jeg fikk i fjor en gang.. Det jeg vet i alle fall, er at jeg har  laget rundinger med sticklersen! Masse masse rundinger, hehe!!!! Tok sin tid, men det ble jo stilig da :)

Takk for titten!! :) Og ha en finfin lørdagen ute i godværet! 


Ett lite nærbilde av blingblingen :)



torsdag 21. mai 2009

Bursdagsgave til svigermor.

I dag hadde svigermor bursdag. Så da fant jeg ut at jeg skulle scrappe en kaffeboks til henne. 
Og ja, jeg har ryddet scrapperommet, hehe!!! ( Henviser til tidligere blogginnlegg )

Hun ble i alle fall veldig glad for boksen, og det var jo det som var planen! :)

Brukt:
Bazzil
Cross my heart
Blomster
Blader
Sticklers
Glossy accent
Diverse bånd
Blå og brune blingbling
QK alfabet som jeg har lagt dobbelt
Brun og blå stempelpute til å sverte kantene





En liten giveaway

Jentene på A Little Bird Told Me.. har en liten giveaway nå. 
Bloggen varer til 27 mai kl 23.59. 
Alt dere trenger å vite om candybloggen står på bloggen de sin :) 

søndag 17. mai 2009

Gratulerer med dagen x 2!!!

Gratulerer med dagen kjære landsmenn!! :) :) 


Og gratulerer til Aleksander Rybak & co for en heidundrande seier i går!!! Poengrekorden som Lordi hadde fra 2006 (292)ble knuuuust av Norge!! "Vi" fikk jo 387 poeng!! Og 16 stk 12poengere. Helt fantastisk! :) :) Og 162 poeng med enn Aserbadjan som kom på 2.plass. Og Island på en flott 3.plass. Akkurat slik som jeg hadde trodd på forhånd, hehe!!
Gjett hvem som skal  bestille billetter til finalen i Norge neste år, hehe!!!

Men sånn for denne dagen da, så håper jeg alle får en kjempeflott dag og feiring uten dimensjoner ! :) :) :) :) :) :) :) 



søndag 10. mai 2009

Har ett kjempeprosjekt på gang!

Jadda... Scrappere flest vet hva ett kjempeprosjekt betyr. Jupp! Dere gjettet riktig. Nemlig å rydde scrapperommet.. *sukk* Jeg har ett flott scrapperom, men hvor sitter jeg å scrapper? Joda, i stua! Jeg er jo så sosial av meg, så det er så kjedelig å sitte alene inne på det rommet *fnis* Men nå skal jeg begynne å bruke det på ordentlig! Endelig!!

Det er ikke akkurat en liten jobb heller.. Jeg har en scrappepult som har vært overlastet med ting og tang. Gulvplassen har vært overfull og bager med scrappeting og esker, you name it.
Jeg hadde ett fint system tidligere nemlig. Men så begynte jeg å dra på treff igjen og da var det gjort. Noe av det kjedeligste jeg vet om er å pakke ut etter treff, så da har tingene bare blitt liggende i bagene. Så har jeg funnet frem det jeg har trengt i fra bagene når jeg har trengt det. 

Men i dag var det NOK! Det var jo ikke mulig å gå der inne eller noe. Vi har også gjestesengen inne på det rommet, så det er jo greit å ha det rommet ryddigt tilfelle vi får overnattingsgjester. Samboeren smalt opp to Lack hyller over pulten, så nå kan jeg få opp noe på de. Jeg har også en stor Expedithylle som er fulle av Kassett-esker. Og dette er i og for seg greit det. God plass og masse oppbevaringsplass. Men så er det all den sorteringen da. Det er jo den som er ett evigt ork..! 

Nå er pulten ren og ryddig, men på sengen ligger det jo tusen ting som jeg må sortere. Bager må sorteres ut av og jeg må få ett nytt system i Expediten. Jeg fant faktisk en pose med scrappeting som jeg hadde glemt jeg hadde. Så sånn ligger det an.. *dån* Jeg har ingen anelse på hvor jeg skal begynne hen. Ei venninne sa jeg måtte bare begynne i ett hjørne. Det er lettere sagt enn gjort skal jeg si, hehe!!! 

To scrappevenninner av meg har sagt jeg ikke får lov til å scrappe eller scrappeshoppe før jeg får ryddet ferdig alt. Hjeeelp!! Jeg har sett en skissekonkurranse som jeg har sååå lyst å være med på! Og fristen på den er 17 mai. Gisp!! Hvordan i alle dager skal jeg rekke det?? Ser ikke så lyst u på det, nei! Jeg har fri fra jobb i morgen, så jeg må jo bare brette opp ermene og sette i gang..

Jeg tror jeg trenger litt "dette-går-så-bra-atte-vibber" jeg! Sender dere over noen? Hehe!!
Hilsen hun som i grunn syntes litt synd på seg selv, hihi!!!!

torsdag 7. mai 2009

"Så trøtt"

Denne gangen scrappet jeg ett par feriebilder fra Aalborg aug 08.
Disse bildene ble tatt i bilen i ferien vår i Danmark i fjor. Det er ikke like lett å henge med i svingene når det er opp tidlig for å rekke alt, hehe! Når man ikke klarer å senke energinivået på kvelden, så blir man gjerne en smule trøtt på morgenen. Noe hun i grunn ikke vil innrømme. 
Men nå er bevisene sterke, så hun har ikke nevt det noe mer, heheh!!!

Bruktliste:
Lil Davis rubons
Diverse bånd
Sfray micropool
Pirat princess mønsterark
Bazzil
Hjertedies
Stjerneknapper
Sytråd
Crystal stickles
Sølvperlebånd
Brun stempelpute
Håndskrift
Knappenål
Perler
Rosa blingbling
Minitags

En liten montasje av nærbildene av Loen :) Vet ikke helt hvorfor de to bildene på høyresiden er snudd feil vei, men jeg regner med dere ser bildene uansett, hehe!

Scrappemania 1 år! :)

Scrappemania fyller 1 år!! Og på den tiden har de hatt over 60 000 treff på bloggen! Det er bare å bøye seg i støvet :) Det er en kjempebra blogg som jeg anbefaler dere å klikke dere inn på. 
Den har vært under mine favoritter lenge, hehe!! 

I jubileumsrus har de en candyblog. Masse cluedotssnacks! Vis meg en` scrapper som klarer seg uten lim og du er god, hehe!!

Denne candyen gjelder til 18 mai, så jeg anbefalere dere nok en gang å gå inn på bloggen, kikk rundt, bli inspirert og nyt alt det flotte som de jentene klarer å lage :) 



mandag 4. mai 2009

Scrappemania ord #4

I dag er det utrolig mye pollen i luften ute, så da har jeg holdt meg inne. Og hva er vel bedre enn å scrappe da? :) 
Så jeg gikk inne på Scrappemania og fant ord-oppgaven de har ute nå. Ordet denne gangen er "Akkurat" .

Så da fant jeg ett bilde som ble tatt på nyttårsaften. Bildet ble tatt akkurat ved midnatt, så jeg syntes bildet passer utrolig godt til det ordet som oppgaven handlet om :) 

Bruktliste:
Bazzil crisscross
Mønsterpapir fra en eller annen månedspakke
Thickers accents gold
MM stickers tiny alpah brown ledger
Doodlebug hopscotch cardstock stickers, brown
Håndskrift



Ett lite nærbilde.

lørdag 2. mai 2009

Happy scrapbookingday!!

God lørdag scrappere og alle sniklesere :) 
Og happy scrapbookingday!!! :) I USA er det scrappedag, den første lørdagen i mai måned. Og det har Scrapping the music tenkt å markere. Derfor har de en candyblogg som gjelder til i natt kl 24.00. Så løp inn på linken de sin og se hvordan du kan være med på en superfin blogcandy!!

Hva som inspirerer meg og hva som betyr noe med scrappingen? Det er så mye! Det som inspirerer meg kan være alt i fra ett reklameblad, til en tegning som datteren min har laget, til fantastiske blogger. Utfordringer, konkurranser, you name it! Jeg finner inspirasjon over alt og det er utrolig herlig skal jeg si dere! :)
Det som betyr mest for meg med scrappingen, er at vi om mange år til kan dra frem album og se at minnene den gang virkelig ble tatt vare på. Det ble gjort noe med de, annet enn å bare dytte de inn i ett av de albummene som kan holde på 200 bilder. Minnene er verdt den jobben og tiden det kreves for å scrappe. :) Det å sitte å jobbe med bildene og andre scrappeprosjekter gir meg så utrolig mye glede. Og det gir meg en stor glede å kunne gi ting som jeg har scrappet i gave til familen og kjære. :)

Det er så mye jeg kunne sagt om akkurat dette, så jeg tror jeg stopper her jeg, hehe!! Så får dere heller løpe inn på bloggen til STM og se hvordan dere kan være med i trekningen om en helt fantastisk blogcandy! :) Husk, den varer til kl 24.00 i natt!