fredag 6. mars 2009

Lyst på Sukkertøy? Oh yes!

Nok en gang har jeg vært inne på scrapping the music-på norsk.  :) Har du lyst på sukkertøy, så følger du linken inn dit! :) 

I kveld har jeg vært inne på disse bloggene og kommentert. Anbefaler dere alle å sjekke ut disse bloggene! Det er så utrolig mye flott og aldeles nydelige ting som disse folkene klarer å lage. Jeg bøyer meg i støvet!! 


I tillegg skulle vi si noen ord om hvorfor det er inspirerende å scrappe ett musikk/ord. Det er ikke så vanskelig å forklare! :) Det er en god forandring det å ikke tenke så fryktelig på overskriften selv *ler* Det er ikke alle bilder som er like lett å lage overskrift til. Så når man da ha en sang eller ord å scrappe til, så er det veldig ofte at man vet momentant hvilke bilder man kan bruke eller hva man skal lage. Pluss det er en kjempefin anledning til å begynne å scrappe igjen dersom man har hatt en liten scrappetørke ;)
3 kommentarer:

 1. Så morsomt at du har vært i så mange blogger og hentet inspirasjon!! :) Håper du tar deg flere slike bloggrunder på Lista vår - for det er så mange dyktige jenter der nå:)
  Takk for at du deltar:)

  Ønsker deg en flott fredag videre:)

  SvarSlett
 2. Har vært innom mange blogger og kommentert siden starten. Er jo utrooolig mye flinke scrappere "der ute" :)

  SvarSlett
 3. Ser du har vært i flere av bloggene jeg har besøkt i dag. Så koselig!

  SvarSlett