torsdag 23. april 2009

Ja, jeg knoter med bloggen..

Jeg tenkte jeg skulle få meg tre rader i bloggen. Og etter mye knoting frem og tilbake etter all verdens  forklaringer, så klarte jeg det likevel ikke. Etterhvert fikk jeg ei til å hjelpe meg. Det viste seg at jeg hadde bare glemt å ta ett linjeskift.. *dån!!!*

Men nå får jeg ikke til main-wraperen sånn som jeg vil.. Så nå ser bloggen helt katastrofal ut, jeg vet.. Og for å gjøre det enda verre for meg selv så lagret jeg ikke malen jeg hadde i utgangspunktet. Smart. Jeg vil ha store bilder igjen. Større enn de som er lagt inn på nytt under dette innlegget. Men da kommer jo ikke hele bildene frem. 

Satt kjempelenge å knotet i går og lenge i dag. Det har resultert i at jeg har sett meg totalt blind på hele bloggen. Argh!

Så hvis det er noen skjønne sjeler der ute som har lyst å hjelpe en utålmodig, rastløs, irritert scrapper med hvordan jeg kan få orden på bloggen igjen, så hyl ut! Hehe!! Jeg vil være evig takknemlig, hehe!! 

2 kommentarer:

  1. Da er vi to, for jeg har ikke klart å finne ut hvordan jeg skal få 3 kolonner.
    Ha en fin kveld.
    Klem, Gro.

    SvarSlett
  2. Heheh!! Og så SOM det irriterer meg! Jeg får jo ikke opp bildene i grei størrelse nå lengre. Og ikke nytter det å trykke på bildene heller : (

    SvarSlett