mandag 27. april 2009

STM bonus.

Jeg har tenkt en stund på å lage ett kort til ei god venninne av meg. Så da passet denne oppgaven perfekt til meg! :) Jeg har kastet meg over bonusoppgaven til Scrapping the music på norsk. 

Planen var å pynte det på innsiden også, men jeg skrev så mye at jeg hadde ikke plass til en eneste liten blomst som pynt en gang, hehe!!! Hadde visst litt mer å skrive enn jeg hadde planlagt, hehe!

Oppgaven var at vi skulle glede en venn ved å scrappe noe til h*n. Så jeg håper venninnen min blir glad for det. Hun vet ikke enda at hun får det, så jeg kan ikke skrive noe navn nå ;) 
Her er tre små nærbilder av kortet.11 kommentarer:

 1. utrolig flott kort du har laga......

  SvarSlett
 2. Tusen takk!! :) Ble i grunn ganske fornøyd med det :)

  SvarSlett
 3. Så stilig kort!!! Og de rosene var skikkelig flotte!! Tusen takk for et flott bidrag, tenker venninna di blir fornøyd!!

  SvarSlett
 4. Takk Linda :) Bare litt kjipt at jeg ikke får til bloggen min sånn at bildene kommer større opp. Ting forsvinner liksom litt når bildene er så små :(

  SvarSlett
 5. utrolig stilig kort! heldig hun er!

  SvarSlett
 6. Nydelig kort!! Ble så lekkert med de små blå blomstene som kontrast til det mørke.
  Heldig venninne som får så flott kort:)

  SvarSlett
 7. Kjempelekkert blei det, Tone!!!!! :D

  SvarSlett
 8. Tusen takk!! :) Knotet lenge med det, hehe! Er ikke helt meg å ha så mye på ett kort, men plutselig så løsnet det :)

  SvarSlett
 9. Vakkert kort du har laget! Det kommer garantert til å lyse opp dagen til mottakeren :) Nydelig med de blå blomstene, kjempefin og varm tekst :)

  SvarSlett
 10. Nydelig!
  Er sikker på at det lyser opp mer enn et par minutter for mottakeren! Og så synes jeg det er flott at du ikke fikk plass til noe pynt inni, for det er jo så koselig med litt ekstra tekst:)

  SvarSlett
 11. Så utruli nydelig kort :)

  SvarSlett