tirsdag 28. april 2009

Lagde kort til min bror.

Ei venninne og meg lagde kort som vi sendte ned til min bror i Australia. Han hadde bursdag for litt siden, men kunne ikke laste de inn i bloggen før vi visste han hadde mottatt de, hehe!! 
Vi sendte også ned en liten brunost, makrell i tomat, leverpostei og en bitteliten nugatti, hehe! Bare for at han skal få litt følelse av Norge igjen. ;) Han fikk kjøpt Jarlsbergogst der nede sa han, men det var visst svinedyrt! Og svenske kjøttboller fikk han på IKEA, hehe!!

Han har vært der siden begynnelsen av januar og kommer hjem til jul en gang. Ett år som backpacker helt alene! Gale gutten! Enda godt vi har skype sier jeg bare! Hadde blitt tullete i hodet hvis jeg ikke hadde hatt mulighet til å snakke med han!! :O
Gogutten! :)

Venninnen min lagde det grønne, mens jeg lagde det røde. Alt er laget av resteark, så hva merker det som er brukt er jo så som så, hehe!! :)  Vi lagde de ikke så store (litt mindre enn 6x6) siden han skal drasse rundt på de i sekken sin i over 6 mnd til ;)

På venninnen min sitt kort står det "Best buds" og på båndet står det "Friendship"
På mitt står det "Follow your dream"
Ser det ikke så godt på bildene, men på det røde kortet er det brukt 3D-puter under hjertet og under mønsterarket ;)


5 kommentarer:

 1. Så koselig å sende bursdagskort helt til andre siden av verden! :)

  SvarSlett
 2. Kom jo noen kroner inn på kontoen fra folk og fe da, men det er jo ikke akkurat det samme som å få noe håndfast :) Han ble i alle fall veldig glad for de da. Det var det viktigste, hehe!!

  SvarSlett
 3. Da blei han nok veldig glad,tenker jeg!!!! :)

  SvarSlett
 4. superfint;) hehe
  bra blogg søta!

  SvarSlett