søndag 10. mai 2009

Har ett kjempeprosjekt på gang!

Jadda... Scrappere flest vet hva ett kjempeprosjekt betyr. Jupp! Dere gjettet riktig. Nemlig å rydde scrapperommet.. *sukk* Jeg har ett flott scrapperom, men hvor sitter jeg å scrapper? Joda, i stua! Jeg er jo så sosial av meg, så det er så kjedelig å sitte alene inne på det rommet *fnis* Men nå skal jeg begynne å bruke det på ordentlig! Endelig!!

Det er ikke akkurat en liten jobb heller.. Jeg har en scrappepult som har vært overlastet med ting og tang. Gulvplassen har vært overfull og bager med scrappeting og esker, you name it.
Jeg hadde ett fint system tidligere nemlig. Men så begynte jeg å dra på treff igjen og da var det gjort. Noe av det kjedeligste jeg vet om er å pakke ut etter treff, så da har tingene bare blitt liggende i bagene. Så har jeg funnet frem det jeg har trengt i fra bagene når jeg har trengt det. 

Men i dag var det NOK! Det var jo ikke mulig å gå der inne eller noe. Vi har også gjestesengen inne på det rommet, så det er jo greit å ha det rommet ryddigt tilfelle vi får overnattingsgjester. Samboeren smalt opp to Lack hyller over pulten, så nå kan jeg få opp noe på de. Jeg har også en stor Expedithylle som er fulle av Kassett-esker. Og dette er i og for seg greit det. God plass og masse oppbevaringsplass. Men så er det all den sorteringen da. Det er jo den som er ett evigt ork..! 

Nå er pulten ren og ryddig, men på sengen ligger det jo tusen ting som jeg må sortere. Bager må sorteres ut av og jeg må få ett nytt system i Expediten. Jeg fant faktisk en pose med scrappeting som jeg hadde glemt jeg hadde. Så sånn ligger det an.. *dån* Jeg har ingen anelse på hvor jeg skal begynne hen. Ei venninne sa jeg måtte bare begynne i ett hjørne. Det er lettere sagt enn gjort skal jeg si, hehe!!! 

To scrappevenninner av meg har sagt jeg ikke får lov til å scrappe eller scrappeshoppe før jeg får ryddet ferdig alt. Hjeeelp!! Jeg har sett en skissekonkurranse som jeg har sååå lyst å være med på! Og fristen på den er 17 mai. Gisp!! Hvordan i alle dager skal jeg rekke det?? Ser ikke så lyst u på det, nei! Jeg har fri fra jobb i morgen, så jeg må jo bare brette opp ermene og sette i gang..

Jeg tror jeg trenger litt "dette-går-så-bra-atte-vibber" jeg! Sender dere over noen? Hehe!!
Hilsen hun som i grunn syntes litt synd på seg selv, hihi!!!!

6 kommentarer:

 1. Sende øve masse "dette-går-så-ba-atte-vibber" :) :)
  Kjente du at da hjalp???
  Klem ;)

  SvarSlett
 2. Jupp!! Hjalp masse :) Kommer sikkert til å ha en heidundrande driv i morgen, hehehe!!!
  Du er snill du vennen :)

  SvarSlett
 3. åssen ligger du an?? Fått rydda mer etter at jeg var hos deg???

  SvarSlett
 4. Det har jeg!! :) :) Hehe!! Begynner å få litt kontroll og system nå ja :)

  SvarSlett
 5. Flere "dette-går-så-bra-atte-vibber" er sendt!!
  Vibber fra Øya er kanoneffektive!!!
  Sjekk ut hva jeg har gjort i bloggen min du!! HA!

  SvarSlett
 6. Har du oppdatert den??? Wow!! Hehhe!! Klart jeg skal inn å sjekke!! :)
  Og takk for vibbene, hihi!!

  SvarSlett