onsdag 27. mai 2009

Jeg bøyer meg i støvet!

Jeg har igjen tatt en runde i bloggene der ute og nok en gang må jeg bare si at jeg bøyer meg i støvet! Jeg er så mektig imponert over alle de damene der ute som får til det mest fantastiske!!
Er helt målløst, rett og slett! Og de som kjenner meg vet at det er ikke ofte jeg er målløs, heheh!!

Her er noen av de jeg har besøkt denne gangen og jeg har linket opp til ett spesielt produkt de har laget. 
Anbefalere dere å ta en titt i resten av bloggene også, er myyyyye flott å se der inne!

1. Piabau.  Hva skal jeg si.. Dette er ei av mine store heltinner!!! Sjekk denne jordbærkassen, se hva hun klarer å gjøre ut av den. Helt fantastisk!! Alle de tusen detaljene gjør at man kan kikke og kikke og like vel finne noe nytt å se på hver gang!
2.Scrappegal sørlending. Se denne flotte muffinsboksen da! Se hvordan fargene passer så utrolig godt til både muffinsen og en kopp kaffe! Jeg drikker ikke kaffe engang, men til og med jeg` fikk lyst å finne meg en kaffekopp til denne boksen :)  Vi får lage en boks sammen neste gang vi skal scrappe :) 
3. Stinius. Se denne flotte bryllupsinvitasjonen! Så stilren og så utrolig nydelig!!! Jeg falt skikkelig for denne,. Og pynten faller så utrolig godt på plass med dette oppsettet. Og så har jeg vært på treff med henne og må bare legge til at denne jenta har humor!! Hehehe!! Ei skikkelig godjente med kanongod humor i scrappenattetimene, hehe!!
4. Janneckes scrapperier. Sjekk dette kortet!! Selve tripp-trapp-kortet i seg selv er utrolig stilig. Men dere må jo bare se på pyntingen. Se alle detaljene og hvor flott fargene smelter inn i hverandre. Utrolig flott kort!!!
5. Anitas kreative side. Dette kortet med pengelomme må dere bare se! Kortet er bare så utrolig bra gjennomført og det er en fryd for øyet å se på! :) :)  Pyntingen på innsiden også er så flott! 


Det var 5 blogger denne gangen! Vel verdt å se innom! :) :) 
Ha en kjempefin natt, så snakkes vi når vi snakkes! :) 

4 kommentarer:

 1. Takk!
  Så kjekt at det man lager faller i smak!!
  Det var skikkelig hyggelig av deg å "sette pris" på arbeidet mitt på denne måten!!!
  Takk skal du ha =)
  Klem, Anita ;)
  (Lurt- for nå skal jeg sjekke ut de andre også!)

  SvarSlett
 2. Ingen årsak! Bare hyggelig å kikke i bloggen din. Du er utrooolig dyktig! Og da måtte jeg jo selvfølgelig ta deg med på listen min! :)

  SvarSlett
 3. Så koselig da! Det var jo litt av en presentasjon gitt. Du er jo bare skjønn. Humor trenger man når man blir sittende i 13 timer i strekk å scrappe. Håper vi treffes på treff igjen!!

  SvarSlett
 4. *klem* :)
  Ja, vi får ta en natt igjen snart! Hehehe!!! Til de lyse morgentimer, hehhehe!!!!

  SvarSlett